maanantai 30. heinäkuuta 2012

Mimmit teki bisnestä.

Eilen tuli ensimmäistä kertaa otettua osaa puistokirpparille niin asiakkaana, kuin myyjänäkin. Tapahtuman oli tarkoitus alkaa kahdeltatoista ja noin viittä vaille, kun saavuin Hämeenpuiston laitamille odottamaan Maijaa, niin siellähän oli jo täysi härdelli menossa. Ei sinäänsä yllätys kuitenkaan, sillä jos tahtoo saada kunnon paikan, niin varmasti oltavakin ajoissa liikkeellä. Konseptinahan tuo on nerokas, kun ei ole pöytämaksuja, niin ei voi kuin voittaa.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
(Maija kuvasi.)

Meidän päämääränämme tienaamisen sijaan oli lähinnä tehdä jotain tavallisuudesta poikkeavaa ja katella, millainen on meininki. Otin mukaan ainoastaan dvd- läjän, joka odottanut kirpparille menoa ja pari kirjaa, niin kannatti kyllä raahata, sillä miltei kaikki meni. Pete Dohertykin maksoi vähän takaisin viime talvista hukkareissua Helsinkiin, kun sain herrasta kertovat opuksen myydyksi. (Kieltämättä herää kysymys miksi tullut moinen aikanaan edes hankittua, sillä lukemattomana lähtikin...)

Tolleen, kun sekä seura, että sää olivat enemmän kuin jees, mitä nyt aurinko pääsi jossain kohtaa porottamaan hetken suoraan päin ja polttamaan olkapääni, niin aivan hyvin voisi lähteä uudestaankin myymään, sillä turhaa roinaa löytyy aina. Pitänyt viime keväästä asti varata kirpputoripöytä, mutta jotenkin vain jäänyt. Osasyy korkeat pöytämaksut, sillä sitä tavaraa pitäisi olla ihan tolkuttomasti, että olisi edes vähän sen vaivan arvoista tai vastaavasti ottaa kimppapöytä, mikä taas menee helposti sähläämiseksi.

Photobucket
(kolmea en vaihda: Maija, pandat & Manic street preachers.)

Vaikken voinutkaan välttyä pieneltä tuhlaamiselta, niin jäipä tuosta pari euroa voittoakin valiumlippaaseeni pahan päivän varalle. Esimerkiksi kuvassa näkyvä Iso-Uolevi tarttui matkaan heti alkumetreillä. Manicsien kokoelmakin taas hallussa, kun joskus pöljänä menin antamaan pois saatuani kaikki varsinaiset albumit hankituksi. Eipä vaan tullut mieleen, että niitä paria ei-levyillä olevaa kappaletta ei sitten ollutkaan enää fyysisessä muodossa missään. Onkohan mitään tylsempää kuin hankkia samaa levyä toista kertaa vaan oman tyhmyyden takia, sillä näin on käynyt ennenkin. Onneksi tuo vahinko saatiin nyt korjatuksi.

2 kommenttia:

  1. Heh joku siun tuhansista lukijoista luulee kohta että myö seurustellaan :D Vaikka no... käytännössä kyllä melkein nään siuta useemmin ko Tomia.
    Iso-Uolevi ♥

    Aini ja kiitos sipulirieskaohjeesta! Nyt tiijän mitä huomenna leivon ko pulla ei oikein taida sopia tähän nykyseen linjaan (sunnuntai olkoon pullapäivä).

    VastaaPoista
  2. :D Pitää varmaan kirjoittaa teksti siitä, miten olen palavasti ihastunut Reidar Palmgreniin eikä mieleeni mahdu ketään muuta (tai sitten se mahdollinen tanssijapoika. Oli muuten Klubin jonossa keskiviikkona, kun lähdin kotiin).

    Pullasunnuntai kuulostaa just asialliselta!! Mun tekee mieli sitä Gobalin pähkinäpiirakkaa!

    VastaaPoista