torstai 19. heinäkuuta 2012

Just when you think this show is terrible something wonderful happens

Kuinka tyypillistä, kun pitäisi olla kiire, niin tässä silti istun ihan niin kuin ei mitään puoliksi pukeissa syömässä mysliä ja tekemässä kaikkea ihan muuta kuin pitäisi. No ei tässä varmaan oikeasti olla ihan niin jäniksen selässä (en ole ikinä ymmärtänyt, mitä tuo sanonta toimii...), mutta tähdellisempääkin tekemistä varmasti olisi kuin katsella youtubesta Muppet show- videoita tai päivittää blogia. Pitäkästä aikaa olisi tarkoitus ottaa suunnaksi Keski-Suomi tai pikemminkin Lievestuoreen perämetsät, ja mennä käymään vanhempien tykönä. Mielessä kävi yrittää jo kahdentoista junaan, sillä ollut hereillä kuitenkin jo puoli yhdeksästä, mutta hautasin sen, sillä tuossa odottaisi vielä kosolti tiskiä ja pakatakin pitäisi. Aika on vaan juossut, kun yrittänyt saada häälahjaa valmiiksi. Tosiaan lauantaina on toverini häät ja kuten huomaa, niin onnistuneesti jäi tämäkin viime tippaan, mutta kyllä tässä vielä ehtii.

Palataanpa Muppeteihin. Eilen illalla jotenkin ajauduin noita videopätkiä katselemaan ja tajusin, etten muista edes milloin viimeksi olisin sarjaa silleen perusteellisesti katsonut. Pitäisi, sillä onhan se yksi parhaimmista ja varmana tulee hyvä mieli katsoessa.

Photobucket

Kuulun myöhäisherännäisiin mitä sarjaan tai oikeastaan Jim Hensonin nerokkuuden oivaltamiseen tulee. Pentuna muistan, miten Sesame street oli ärsyttävimpiä lastenohjelmia, mitä telkkarista tuli. Muppet showta ei taidettu tuohon aikaan edes näyttää. Reilu kaksi vuotta siitä taitaa nyt olla, kun tapahtui tämä suuri oivallus vietettyäni aamupäivän krapulaisten rokkareiden kanssa ja Muppet show- levyt pyöri dvd- soittimessa. Se oli rehellistä toveruutta ensi hetkestä asti, sillä mikä huumorintajujen kohtaaminen ja onhan niistä suurinosa ihan hemmetin sympaattisia tyyppejä. Oikeastaan nyt kun miettii, niin ei se ehkä ihan pikkulasten sarja edes ole ainakaan juttujensa puolesta ja pentuna muistan, että ärsytti kaikki ohjelmat, joissa oli nukkeja. Onneksi päässyt kyseisen ärsytyksen yli sillä olisihan se ollut aikamoinen menetys muuten.

Listasin muutaman oman lempparikappaleen/kohtauksen, joten It's the Muppet show!


(niin hyvä meininki ja sympaattisempaa tyyppiä kuin Paul Williams saa hakea!)


(Muppetien ansiosta olen tietoinen, että maailmassa on ollut joku niinkin upea kuin Rudolph Nureyev! Sääli ettei kirjastosta löydy mitään aineistoa kyseisestä tanssijaista, sillä mielelläni tietäisin enemmän. Tuo jakso kokonaisuudessaan muuten yksi lemppari ja Sam(the Eagle) on niin elementissään!)


(tässä vaan on kaikki ja herkkänä hetkenä saa varmasti vollottamaan. Saa myös odottamaan, että olisi jo mummu, niin voisi hankkia sen spanielin penikan.)




(rakkauslauluista riipaisevin!)

Jospa sitä nyt edes yrittäisi olla reipas, että pääsisi lähtemäänkin vielä tämän päivän puolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti