torstai 5. heinäkuuta 2012

Suvi Maria

Photobucket


Kirjoitin ensin pitkän selityksen koulutuksesta, kotipaikasta sun muusta, mutta päädyin pyyhkimään kaiken pois, sillä ketä sellainen kiinnostaa. Ei minua ainakaan. Mieluummin paneutuu pieniin yksityiskohtiin ja pitämiinsä asioihin, sillä nehän ovat muutenkin elämän perusta. Muutaman mainitakseni:

* Muutin viime joulukuussa Tampereelle enkä tahdo ikinä muuttaa pois. On aika siisti tunne, sillä ehtinyt reissaamaan pitkin Suomea (mm. Lahdessa, joka on kaupungeista surullisin.) ja muutamaan kertaan tunkea maallisen elämänsä laatikoihin, kun jossain paikassa tuntuu siltä, että täällä voisi olla mun koti. Pisteenä i:n päälle, kun voi asua taas samassa kaupungissa parhaimman sisareni kanssa, niin miten parasta!

* Kirjasto on mulle toinen koti ja missionani on lukea itseni fiksuksi kotikutoisesti vielä tämän elämän aikana. Muuten en oikein tiiäkään mitä haluaisin tehdä isona paitsi hankkia spanielin penikan sitten, kun olen mummo. Voisin haluta perustaa oman discokahvilan, josta saisi parhaita vegaanijuttuja ja Bocart co. Princess soisi vähintään kerran illassa.

* Olen Skip-bossa aika master ja Kimblessäkin aina toisinaan. Intensiivisiä pelikavereita on vaan vähän vaikea löytää, sillä etenkään Kimblessä ei nössöillä!

* Voisin kirjoittaa oodin sokerille ja liian usein elän pelkillä irtokarkeilla, vaikka todennutkin, että niiden valitseminen on (vaikka otankin aina samoja) paljon nautinnollisempaa kuin itse syöminen. Olen myös varma, että irtokarkkipussin sisältö kertoo jotain ihmisen persoonallisuudesta. Tutkintamenetelmiä tulee vielä miettiä, sillä tästä aiheestahan voisi sitten väitellä vaikka tohtoriksi.

* Pandat on kaikista parhaimpia ja miettinyt, että onkohan pakko hankkia joskus ipana ihan vaan, että joku pitäisi huolen etteivät omani joudu hukkaan. Niitä on nyt ainakin 40, että katellaan mikä on tilanne muutaman vuoden päästä. Siilit on myös siistejä ja hylkeet, vaikka etenkin niiden penikat alkaa aina itkettää, kun ovat vaan liian riipaisevia.

Parhaimpia kohteliaisuuksia, joita olen saanut:

"Ootko sää Peppi?"
"Oot miun Brian Molko."
"Oot ehkä maailman tomerin shoegazer."
"Jos oisit 40 ja mies, niin olisit nuo." (22-pistepirkko:n Birdy- musiikkivideosta)
(Useampi sanonut että näytän Björkiltä ainakin ilman laseja ja vaikken itse sitä ostakaan, niin onhan se nyt nätisti sanottu, sillä Björkiä nätimpää olekaan.)

* Jos ikinä ajaudun siihen tilanteeseen, että karaoken laulaminen tuntuu ajankohtaiselta, niin kappaleeni on ehdottomasti Tuula Amberlan Lulu.

2 kommenttia:

  1. Joo, kyl sä vähän Björkiltä näytät, vaikka en ois osannu sitä itse keksiäkään!
    Terkuin Reea / vivad_vivad från livejournal.

    VastaaPoista