perjantai 3. elokuuta 2012

It's Friday and I might be in love

Tällä viikolla avattiin miltei naapuriini uusi, aivan valtava Punnitse & Säästä- liike! Silkasta laiskuudesta harvemmin on tullut ketjun myymälää hyödynnettyä Tampereelle muuton jälkeen, sillä Tullintori on kuitenkin sen verran kaukana ja Runsaudensarvesta on saanut kaiken tarvittavan.

Olen nyt kahdesti kaupassa vieraillut enkä tiedä onko enemmän hyvä asia vai tuomiopäivän merkki, sillä kaikki ne jogurtti- ja suklaapäällysteiset lakut, - pähkinät ja - hedelmät, vaahterasiirappi-pekaanipähkinä-muromysli(!) jajaja mitä vielä!! Pakko tunnustaa, että nimenomaan jogurttipäällysteiset jutut on suuri kynnyskiveni tässä vegaaniuteen siirtymisessä, sillä ainakaan toistaiseksi en ole missään törmännyt vegaanisiin jogurtti/valkosuklaajuttuihin. Toisaalta näkyi olevan niin paljon yksin maidottomia suklaalevyjä yms. että jos vain ottaisin itseäni niskasta kiinni, niin selviäisin varmasti.

En tiedä miten aina tässä kohtaa kuuta, kun rahat alkavat olla vähissä, iskee hirveä tarve ostaa kaikkea ei-niin-tarpeellista. Nytkin tarkoitukseni oli ostaa puuttuvia aineita seitania varten, mutta tarttuikin matkaan jotain ihan muuta. Ne vanukkaat sentään osasin jättää hyllyyn.

Photobucket

Teetä on pitänyt ostaa pitkään, vaikka itse juon nykyisin tosi harvoin. Ennen miltei täydet paketit vaan pursuilivat kaapeista, mutta tänne muuton jälkeen ilmestynyt teetä lipittäviä kyläilijöitä sen verran, että varastot päässeet huomaamatta ehtymään miltei loppuun. Suklaata ei tehnyt varsinaisesti edes mieli, mutta uteliaisuuttani otin. Savupaprika sentään ollut pitkään ostoslistalla.

(Sivuhuomautuksena tähän väliin täytyy sanoa, että taisi siitä viime viikkoisesta sokerittomuudesta olla jotain hyötyäkin tai sitten tapahtunut joku maailman suurin ihme, sillä ei vaan tee mieli mitään. Maanantaina kävin ostamassa haaveilemiani irtokarkkeja, mutta meni sitten koko ilta tavanomaisen silmänräpäyksen sijaan siihen, että sain ne syötyä. Yksi päivä kävin ostamassa juuri noita yllä mainittuja lakuja, niin muutaman jälkeen alkoi jo tehdä tiukkaa ja eilisen pannukakku-siirappi-kermavaahto- aamiaisen jälkeen olo oli kuin jyrän alle jääneellä. Ei silleen yhtään haittaa jos pysyisi tällaisena, sillä mikäpä olisikaan ihanteellisempaa kuin oppia syömään vähän ja silloin kun sattuu tekemään mieli, niin ei tarvitsisi tehdä koko asiasta mitään ongelmaa.)

Photobucket

Ei harmita kyllä yhtään, että jätin Keski-Suomeen lähtemisen ensi viikkoon, sillä kadunvaltauksesta huolimatta ei ole yhtään ikävä rallihumua ja -ääliöitä. Sitä paitsi saan suosikki tyttöni Helsingistä kylään viikonlopuksi, niin ei vain voi mennä pieleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti